Vad ska en relation innehålla?

Vad önskar man sig i en relation? Jag skrev detta på instagram men önskar få fler åsikter om detta så kopierar in det hit ☺️ Jag hamnade på en bänk bredvid två äldre damer som diskuterade detta och frågade vad jag tyckte, ”som ung” 😌 Vad är en kärleksrelation? Tvåsamhet? Vad ska man ha den till? Är det bara att man ska bo på samma ställe med samma människa och äta mat och sova ihop? Eller är det att man vill liksom sitta ihop med en annan människa, undvika ensamhet och dela upp sitt liv på två individer - med någon man verkligen hör ihop med? Vill man ha en enhet och en gemensam historia med personen och en framtid ihop - med flera spännande projekt tillsammans att se fram emot. Mitt svar var ju ganska givet men en av damerna tyckte mest det praktiska spelade roll och argumenterade hårt för det. Måste vara en generationsfråga antar jag. Medans hon påstod sig känna många yngre människor som tänkte som hon.


Hon måste väl ha fel?

Allmänt | | 2 kommentarer |

Hängande rosor, vad är fel?

När rosorna blir så här, vad har hänt då? Bara två håller huvudet högt efter 1,5 dag hos mig? Jag snittade om dom innan jag satte dom i vatten hemma. De går väl inte att rädda när väl detta har hänt?


Har just ätit supersen frukost pga att jag sov till 11 idag så det blev nog tolv timmars sömn. Fick lite feber igår och det känns som den är kvar även idag. Fast ingen större fara med febern, blir bara extra trött och varm och har ju möjlighet att vila. 

Allmänt | | 2 kommentarer |

Stopp i avlopp, tvättstuga och känslomässigt omrörd

 
Yes, lördag. Fredagskvällen tillbringade jag hemma efter att ha fått LPGmassage på eftermiddagen. Jag har bestämt mig för att ta det lugnt (som om jag inte gör det annars..) efter denna massage för att låta kroppen bearbeta allt den får vara med om under 45 minuter. För det känns verkligen så, att det rusar runt i kroppen medans massagen håller på. Promenader och så tror jag bara är bra efter massagen, att jag rör på mig men inte bär eller stressar eller annat som påverkar hur avslappnad jag kan vara. 
 
Nåväl, det blev ju stopp i avloppet igår, ska jag vara helt ärlig började det i förrgår men då hoppades jag att det skulle lösa sig av sig självt.. Vi har problem med rören i vårat hus och jag tänkte grinigt att någon granne kan väl ringa någon gång och inte bara jag. Men ingen ringde! Haha snacka om att känna sig tjurig och bakåtsträvande när jag till slut då ändå fick ringa jouren i morse, lördag morgon. Jag har alltså bara ett badrum och en toalett i min lgh. Och det är sedan igår stopp i både handfat, badkar och toalett. Om man spolar i handfatet kommer vattnet upp ur golvbrunnen och toalettens vatten står högt och still vid spolning och försvinner inte förrän efter flera timmar och då blir det helt tomt i toaletten. Inte en vattendroppe syns. Så.. stopp är det allt. 
 
Nu väntar jag på hjälp från fastighetsskötarjouren. 
 
Ja så nu är jag lite kissnödig när jag inte kunnat kissa sedan igår eftermiddag.. nä, så är det inte. Nog har jag kissat allt men detta med finurliga uppfinningar som jag inte tänker dela med mig av här. I dag har jag bokat tvättstugan i föreningen enbart för att tillgång till toaletten mellan kl 13-16.30 som finns där. Dock passar jag på att tvätta mina handdukar jag använde när avloppet under badkaret rann ut över golvet... eftersom min egen tvättmaskin står i badrummet och dennes avlopp lär ju vara kopplat med övrigt där inne så törs jag inte använda den heller.
 
Det regnar ute och jag tänker att jag nog får skura golvet efter att de varit här om det blir med en slambil.. då ska ju en tjock slang ligga från ytterdörren in till badrummet och den lär väl inte kunna vara helt ren så.. jag får väl stretcha lite inför dagens skurträning hehe
 
Ja, jag är ganska positiv ändå. Trött, känslomässigt omrörd efter folk som lämnar jordelivet och det får mig att fundera på mitt eget liv och mina egna val. Som det ofta gör när något liknande händer. 
 
Livet tål verkligen att funderas på då och då :-)
 
Vad gör ni i dag? Hoppas inte torkar avloppsvatten?
 
<3
 
 
 
Allmänt | har ingen toalett, kan inte kissa, lpgmassage, stopp i avlopp | | 4 kommentarer |
Upp