Separation och utredning av FK

Oj så sällan jag skriver men min hjärna har fullt upp med att försöka att klara av vardagen som att gå ut med hunden och handla och äta mat. 

Jag är dränerad, min separation tär verkligen och det är mycket som jag trodde var avklarat men som hinner ikapp. Det är sorgligt och jobbigt, arbetssamt. Och så sorgligt igen. Ändå tror jag att det är något jag måste genomföra även om jag har svårt att se att jag kommer att få ett bättre liv. Oj det låter dramatiskt men jag menar att jag hade inte ett värdelöst liv innan heller och ja borde orka uppehålla åtminstone samma livskvalité som då. Förhoppningvis bättre ☺️

Just nu är det osäkert vad framtiden erbjuder. Nästa vecka är det dags för försäkringskassans egna teamutredning av mig och jag vet inte om jag hört någon som sagt något positivt om dessa. Men jag ser det som något jag måste få gjort och försöker att inte bli för orolig och må dåligt över det. 

Jag väntar på att komma ut en sämre period där jag har mkt ont och är väldigt trött. Hoppas den kommer snart ❤️ 

Önskar dig som läser en bra dag ❤️ (null)


Allmänt | costichondritis, fibromyalgi, försäkringskassan, kronisk smärta, separation, separation och sjuk, teamutredning FK, tietzes syndrom, utredning försäkringskassan | |
#1 - - Ibod11- Ingrid:

Oj Ina, det har hänt mycket som jag inte visste något om. Du vet att jag finns om du vill <3
Du går igenom massor just nu och jag hoppas att du kommer ut i andra änden och känner att det i alla fall var rätt för dig.
Önskar att allt ordnar sig.
Stor, stor kram <3

#2 - - Znogge:

Jag hade inte heller någon aning men förstår att du har det väldigt tufft nu. Då går energin åt till att får vardagen att fungera hjälpligt. Visst hör man mycket dåligt om FK men alla behöver inte vara av samma kaliber.

Ha det så bra som det bara går.

Kram

#3 - - Annie:

Åh .. så jobbigt för dig! lider verkligen med dig<3
Ska hålla alla tummar och tår att det går så bra det kan med FK nästa vecka<3
Får jag fråga vad det är för utredning?

Massa styrkekramar!

#4 - - Aaa:

Nu hittade jag dig igen! Så tråkigt med en tyngre period. Önskar att det snart lättar! Kram

Upp