En arme av myror i näsan

Så känns det. Och att snyta ut dom går bara inte. Huvudet känns ömt och jag är extra trött. Förkylningen är här och just nu sitter jag med en kopp kaffe i min soffa medans det regnar ute. 

Jag har altandörren öppen så jag hör det ordentligt, regnet. Hur härligt kan det inte vara? Jag har blivit oroande förtjust i oväder på sistone. Ja kanske inte oroande men jag känner ju att det står för något. 

Det känns befriande varje gång det kommer en lite kraftig vind eller nederbörd. Jag vill liksom helst bara gå ut näck och få nya krafter under detta. Fast det kommer inte att hända, oroa er inte 😁 

Fast tanken är sjukt lockande. 

Men nu råkar jag ju bo så att det skulle bli som ett scenframträdande om jag gjorde slag i saken och det hör verkligen inte till min känsla och längtan. 

❤️
Allmänt | | 2 kommentarer |

Hur schemalägga måendet, tips tack!

När jag går på denna LPGbehandling så avdunstar effekten av behandlingen dag för dag. Jag tänker att jag ska skriva upp, kanske med något siffersystem, tex att just nu ligger min smärta på 7 av 10 utan smärtstillande och med starkare smärtlindring 4/10. Detta för att kunna se om det blir bättre, sämre eller står still. 


Det låter kanske enkelt, bara att klottra ned en anteckning i kalendern men jag vill ha det bättre och tydligare än så. 

Tex kan jag ha olika ont över dagen. Känns inte kul att skriva ned och notera kanske 6 gånger per dag. 

Men det kanske är svårt att göra på annat sätt?

Jag vill ju kunna se hur annat också påverkar mig. Motion, bilkörning, umgänge osv osv. Av egen erfarenhet vet jag att kroppen glömmer. 

Har du något bra tips? 

❤️

Allmänt | | En kommentar |

Nu har jag ryckt upp mig, för att jag kan

Jag sa till mig själv igår att jag MÅSTE rycka upp mig. Den senaste veckan har varit så otroligt icke proaktiv! 
 
Kanske har det behövts, kanske har det gjort nytta, kanske har jag bara samlat ihop mig, kanske har jag byggt styrka av att göra så lite som möjligt. Alltså sjukt lite.
 
Well, förra helgen skrev jag en lista på vad jag skulle göra på måndagen, alltså för en vecka sedan. Jag var redan då väck i huvudet så jag skrev den specifik.
 
Listan såg ut så här:
Kopiera läkarintyg
Köpa kuvert och frimärken
Obs posta 2 läkarintyg
Ta ut mammas saker ur Max´s rum
Boka gynbesök tills om tre månader
Säga upp gymkortet (haha nä inte gynkortet)
Bestämma dag att ta en kaffe hos Lisa
Fylla i uppgifter till Klarnas återbetalningsgrejs
Köpa o posta kort till Ns födelsedag
Lyssna på Mando Dias Frödingcd.

Jag gjorde inte det på måndagen och faktiskt inte under hela veckan. Och idag är det måndag igen och jag har fortfarande inte gjort det.
 
Hela veckan döpte jag om listan som först hette: GÖRA MÅNDAG till GÖRA TISDAG, GÖRA ONSDAG, GÖRA TORSDAG ja ni fattar.. sen sket jag i att döpa om den. Bara tanken gjorde mig trött! Men jag läste den varje dag så helt ifred fick minsann inte listan vara.
 
Nu har jag döpt om listan till GÖRA TISDAG..
 
<3
 
Allmänt | lpg-massage, läkarintyg, min lista, ryck upp dig | | 2 kommentarer |
Upp